3 nuanțe de purtat în ținutele tale de toamnă

3 nuanțe de purtat în ținutele tale de toamnă

 

A venit toamna și deodată cu ea am lansat și noua colecție Meyer și W. Wegener, inspirată din culorile naturii. Dacă încă nu ți-ai actualizat garderoba, este o ocazie bună ca acest lucru să se întâmple!

Se pare că sezonul acesta, trendul dictează purtarea ținutelor alcătuite din piese care se încadrează în aceeași paletă de culori sau au culori identice. Din acest motiv, noi am ales să-ți prezentăm trei ținute ton în ton, potrivite diferitelor ocazii speciale, dar și contextelor de zi cu zi.

 

Ținuta gri

Griul este o culoare neutră, care este departe de a fi conservatoare sau plictisitoare. Această culoare versatilă este potrivită diferitelor ocazii și este ușor de purtat în orice sezon. Fiind asociată cu uniformele de lucru, această nuanță și-a pierdut din popularitate, totuși, în zilele reci de toamnă, nu poți da greș cu o ținută gri. Dacă ești obișnuit cu nuanțe mai puternice în ținutele tale, probabil că vei fi în dubii în ceea ce privește purtarea acestei culori. Totuși, ia în considerare o ținută gri din cap până picioare, care îți oferă un look simplu, sofisticat și stylish și care te va scăpa de grija de a combina diferite culori.  În plus, dacă ești adeptul minimalismului, griul va fi alegerea perfectă stilului tău.

Găsești pantalonii DUBLIN aici:

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-meyer-dublin-6437-gri.html

 

 

 

Ținuta ”All-black”

”Când ai dubii, poartă negru”, spune o vorbă veche. Nu numai că negrul este o culoare sofisticată, care poate fi purtată la orice ocazie formală, ci aceasta te va face mai atractiv și mai interesant la ocaziile informale, precum o ieșire cu prietenii.

Oamenii care poartă negru par mult mai încrezători și atrag atenția celor din jur. Deși aceasta culoare este permanent ”la modă”, purtarea ținutelor ”all-black” a devenit un trend din ce în ce mai apreciat. Tot ce contează este să fii inovativ și creativ atunci când îți construiești ținuta!

Indiferent de contextul în care te afli, există o ținută ”all-black” potrivită oricărei ocazii. Nuanțele închise subțiază silueta și vor oferi un look clasic.  În plus, această culoare se potrivește oricărui tip de personalitate și poate fi purtată indiferent de anotimp.

Potrivit unui eveniment important care se desfășoară la muncă sau o petrecere mai restrânsă, costumul negru îți oferă un aer misterios și sobru, dar în același timp atractiv și modern.

Găsești produsele aici:

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-reno-5501-negru.html

https://www.meyer-wegener.ro/sacou-barbati-wegener-jacket-nelson-s-6361-albastru.html

 

 

Ținuta bordo

Situată undeva între versatil și curajos, culoarea bordo este din ce în ce mai întâlnită în garderoba bărbaților, fiind o pată de culoare, dar în același timp, nu este o nuanță mult prea stridentă. Se potrivește unui stil contemporan, dar și unuia clasic, fiind ușor de combinat cu multe alte nuanțe, dar și cu nuanțe asemănătoare. Bordo este nu numai un favorit în ținutele formale, dar și o piesă de rezistență în ținutele casual.

Un costum din două piese bordo îți va oferi un stil elegant, potrivit unui cadru tomnatic și în același timp te va situa în centrul atenției în contextele formale.

Găsești sacoul și pantalonii Meyer și W. Wegener bordo aici:

https://www.meyer-wegener.ro/sacou-barbati-w-wegener-kenny-6455-bordo.html

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-ventus-6647-maroniu%20ruginit.html

 

 

Orice nuanță ai alege să porți, nu uita să experimentezi toamna aceasta și să fii curajos în alegerile tale. Urmărește blogul și site-ul Meyer și W. Wegener și lasă-te inspirat de noua colecție de toamnă!